Sport en voeding

Over sport en voeding 

In onze studio staan ervaren trainers met prive training klaar om jou te helpen sterker, fitter en gezonder te worden! Het is goed om met jezelf aan de slag te gaan als je vindt dat je conditie beter kan. Maar soms weet je niet hoe je dat moet gaan aanpakken of je doet het verkeerd zodat je klachten krijgt of niet verder komt .

Dat doe je het beste met begeleiding van een professionele trainer. Iemand die ervaring heeft met het opzetten van een goed trainingsschema en die je motiveert om je hier volledig op te storten. Het is voor ons belangrijk dat jij je bij ons op je plek voelt. Dat je lekker aan je gezondheid kunt werken, maar dat je dit ook in een setting doet waar jij jezelf thuis voelt. Onze studio is dan ook voor iedereen die serieus aan de slag wil met een prive trainer. Ook eventueel met zijn tweeën is geen probleem

Afslanken is niet het probleem, het gewicht verlies volhouden is de uitdaging!

Samen werken we naar een voedingsplan op maat, waarbij de focus ligt op wat jij lekker vindt. Je volgt bij ons dus géén verplicht dieet, maar een duurzaam plan om afvallen vol te houden. Ja, we houden natuurlijk ook rekening met dat lekker hapje en drankje tijdens dat heerlijk diner op de vrijdag avond.

Snel resultaat.
Met een privé trainer die voor jou een plan opstelt en de cryo therapie behandelingen kunnen we snel resultaten gaan behalen.